Produkter   » Upphängning & montering » Produkt

BOLD Tavelkrok E-handelsförp

BOLD Tavelkrok E-handelsförp

BOLD Tavelkrok

Bold Tavelkrok är en svenskutvecklad produkt som passar alla typer av tavelramar och väggar ämnade för konst och foton. Den unika utformningen ger en otrolig flexibilitet och det går snabbt och enkelt att hänga upp tavlor även på väggar av riktigt hårda material. Allt som behövs är en hammare, inga andra mer avancerade verktyg.

Olika monteringsmetoder:


1. Hänga med fäste. Många ramar tillverkas med befintliga fästen i bakstycket. Dessa finns i en rad olika utföranden och alla vanligt förekommande fästen passar Bold Tavelkrok. Vid upphängning med fäste hänger man ramen direkt på tavelkrokens utskjutande hylltapp, motsvarande att hänga på vanlig spik eller skruv. Tavlan hänger helt dikt vägg.

2. Hänga direkt i ramen En mycket enkel och funktionell lösning. Tavelkrokens hylltapp bär hela ramens tyngd och materialets raspiga yta gör att ramen inte glider av. Mindre ramar, upp till storlek 30x40cm (rekommendation), kan vanligtvis hängas upp på endast en tavelkrok. Vid större storlekar hänger man upp tavlan på två tavelkrokar, en placerad i vardera hörn (där ramen är som mest stabil) vilket gör att ramen inte sviktar och böjer sig.

3. Hänga med taveltråd. Vid upphängning med taveltråd hänger tavlan fast förankrad med tråden mellan tavelkrokens hylltapp och en uppskjutande ryggpigg som hindrar tråden från att glida ner mellan tavelkrok och vägg. Tavlan hänger stabilt och helt dikt vägg.

 

Artnr: Benämning: Pris: Antal:
83001 BOLD Tavelkrok E-handelsförpackning Du måste vara inloggad för att se priser Förpackning:50 St

Tillbaka